SIAL-Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Steunpunt Integratie Asielzoekers Lubbeek


Tentoonstelling GRIS-BIB 22 januari 2022 tot 12 maart 2022/userfiles/tentoonstelling sial.pdfDe nieuwsbrief december 2014 bevat enkele opmerkelijke artikels. Klik hier om ze door te nemen!


Vrijdag 20 juni was het wereldvluchtelingendag. Die dag vragen organisaties wereldwijd extra aandacht voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging.

In België is dit een gezamenlijke actie van het Belgische Rode Kruis/Croix Rouge, UNHCR, Vluchtelingenwerk, Fedasil, CIRÉ, CGVS, BCHV, ECRE en Convivial. Onder de slogan ‘fair play for refugees’ vragen we aandacht voor de talloze mensen op de vlucht, ook tijdens het Wereldkampioenschap voetbal.


VREDESPRIJS 2013 voor SIAL

Beste websitebezoeker,

Voor het derde jaar op rij heeft de gemeente Lubbeek een vredesprijs uitgeschreven op voorspraak van de Algemene Ledenvergadering van de GRIS in de vergadering van 24 oktober.
Deze prijs is officieel overhandigd op het Sint-Maartensvuur dat traditioneel plaats heeft op 10 november aan de scoutslokalen van Lubbeek.

De aankondiging van de laureaat door schepen van Internationele Samenwerking Katrien Stroobants, zowel als het dankwoord van woordvoerdster Christine D'aes kan je hier bekijken en beluisteren.
Wil je het dankwoord van SIAL nalezen kan dit via deze link.

Proficiat aan SIAL en al zijn medewerkers.

Meer info over Steunpunt Integratie Asielzoekers Lubbeek vind je hier.